Chef for Tivolis B2B-salg, Lars Adler Petersen, i midten, med en del af hans team ved sammenkomsten torsdag på Axelborg. Foto: Henrik Baumgarten.

Tivoli fejrede mere plads til møder og events

Tivoli har med overtagelsen af dele af Axelborg overfor Tivolis hovedindgang fordoblet sin kapacitet til at tage større events. Forøgelsen blev markeret ved stor sammenkomst torsdag.

Tivoli overtog i september konferencelokalerne hos genboen Axelborg på den anden side af Tivolis hovedindgang på Vesterbrogade – her har Tivoli nu de konference- og festlokaler, der før blev drevet af restauratør Rasmus Bo Bojesen.

For at markere den store udvidelse og bedre plads til møder og konferencer, havde Tivoli torsdag inviteret 170 MICE-gæster (Meetings, Incentives, Conferences og Events) til festlig sammenkomst på Axelborg. Gæsterne var alt fra event- og incomingbureauer til firmakunder og hotelpartnere.

Ikke mindst har Tivoli nu fået mere plads til store arrangementer med op til 400 siddende deltagere i selve Axelborgsalen, mens der i den såkaldte Bokssalen i kælderen kan være over 320 deltagere.

”Vi bruger Axelborg til alt fra konferencer til firmafester og julefrokoster,” sagde aftenens vært, chef for Tivolis B2B-salg, Lars Adler Petersen, til STANDBY.dk inden de mange gæster ankom. Hans afdeling sælger blandt andet netop møder og events til afholdelse i selve Tivoli, i Tivolis Nimb Hotel og nu også i Axelborg.

”Vi har stor efterspørgsel på at kunne huse møder og events i Tivoli; alene i Tivoli har vi 18 store og små mødelokaler; vi kan også have arrangementer ved Akvariet samt på Nimb,” sagde Lars Adler Petersen, hvis B2B-afdeling er oppe på 14 ansatte.

Ved også at have Axelborg på menukortet kan Tivoli tilbyde en kombination, hvor møder og events holdes på Axelborg og at gæsterne kan gå i Tivoli og for eksempel spise frokost. Tivoli er en af Københavns største udbydere af spisesteder med blandt andet 25 restauranter.

Nimb Event
Tivoli sælger også sine MICE-produkter under navnet Nimb Event, der bruger det kendte image der er omkring Tivolis luksushotel, Nimb Hotel. Med overtagelsen af en del af Axelborg fordobler Tivoli sin kapacitet til at tage større events, har Tivoli tidligere oplyst.

Udvidelsen af Nimb Event med Axelborg er del af Tivolis strategi om at blive en helårsforretning og gøre sig mindre afhængig af vejret i åbningssæsonerne.

I en pressemeddelelsen i forbindelse med at Tivoli overtog dele af Axelborg, sagde Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst: ”Det er ingen hemmelighed, at Tivoli længe har været på udkig efter større lokaler udenfor Tivoli, så vi kan udvide vores konference- og banketforretning. Vi har ikke muligheder for at udvide i Haven, så nu bevæger vi os uden for Tivoli lige over for Hovedindgangen.”

Relaterede artikler:

Tivoli fordobler kapacitet til møder og events

Tivoli udvider for 100 millioner kroner

Cirkusbygning hyldede bedste samarbejdspartnere