Rejsebranchen klar til årets golfturnering

pata golf thailandSPORT: For 5. år i træk arrangeres Danish Travel Golf Championship. Arrangørerne ønsker flere sponsorer. Der er kvalifikationsrunde 7. og 8. september på Himmerland Golf & Spa Resort.

Så nærmer den årlige Danish Travel Golf Championship 2014 sig, arrangeret af PATA og golfrejsebureauet green2green.

For at få økonomien til at hænge sammen skal der bruges sponsorer. Disse har meldt sig: Guld (10.000 kr.) Messecenter Herning og Skisport.dk, sølv (5.000 kr.): Ekstra Bladet og Travel Support samt bronze (præmier til værdi af mindst 1.000 kr.): Beach Village Resort i Thailand, hotel Crowne Plaza, Hilton Copenhagen Airport og Sun-Air.

”Arrangørgruppen er kommet frem til, at der kun skal holdes en international finale hvert andet år – det betyder, at vinderne fra 2014 går til finale udenfor landets grænser med vinderne fra 2015,” siger Karin Gert Nielsen fra arrangørgruppen og tilføjer: ”Det er vores mål at samle nye som erfarne golfspillere fra rejsebranchen. Vi har pladser til nye golfspillere fra rejsebranchen som ønsker at være med i rejsebranchens største netværk indenfor golf.”

Danish Travel Golf Championship er en parturnering, hvert hold består af to personer – for øvede og mindre øvede. Er man alene finder arrangørerne en passende medspiller. De vindende hold/par går videre til finalen et sted i udlandet i 2015.

Med i prisen på 1.495 kr. for kvalifikationsrunderne 7. og 8. september på Himmerland Golf & Spa Resort er en deltager i delt dobbeltværelse, to runder golf, middag og en overnatning i delt dobbelt værelse.

For mere information kontakt Karin Gert Nielsen på kgn@atlanticlink.net – eller se hjemmesiden: danishtravelgolf.dk