Om STANDBY.dk

Print Print

STANDBY.dk er Danmarks førende digitale branchemedie om rejser og turisme og udgives af Travelmedia Nordic ApS, der er den største uafhængige formidler af nyheder til rejse- og luftfartsbranchen i Skandinavien.

STANDBY.dk leverer kvalitetsjournalistik skrevet af journalister med et indgående branchekendskab, og læserne er ansatte hos blandt andet flyselskaber, lufthavne, rejsebureauer, hoteller og turistorganisationer samt de største rejseaktive virksomheder i Skandinavien.

STANDBY.dk har en medieplatform, der gør det muligt for alle typer af annoncører at kommunikere målrettet til rejse-, hotel- og turistbranchen i Skandinavien. STANDBY.dk tilbyder også branchens største jobmarked og en opdateret kalender over messer, workshops og events i branchen.

STANDBY.dk har to søstermedier. CHECK-IN.dk er Skandinaviens førende digitale medie om luftfart og TTG Nordic.com er et engelsksproget branchemedie om rejser og luftfart i Norden og Baltikum.

STANDBY.dk har siden 1995 været arrangør af den årlige Danish Travel Awards, hvor de bedste aktører i rejse-, hotel- og turistbranchen i Danmark bliver hædret.

Virksomhedsinformation

Travelmedia Nordic ApS
Majsmarken 1
DK-9500 Hobro

Telefon:  +45 96 40 15 15
Website:  www.standby.dk

CVR: 34 20 20 87
Etableringsdato: 2. januar 2012
Hjemsted: Hobro
Regnskabsår: 1. juli – 30. juni

Bestyrelse
Ole Stouby (Formand)
Ole Kirchert Christensen
Lars Thuesen
Stig Holmegaard Thygesen
Joakim J. Hvistendahl

Direktion
Ole Kirchert Christensen

Revisor
Beierholm
Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Smedevej 1B
9500 Hobro