Hotel Residens Møen med udsigt til Stege Bugt er nu med i kæden af privatejede hoteller og kroer i Small Danish Hotels. PR-foto.

Nyt medlem hos Small Danish Hotels

Hotel Residens Møen med 31 værelser bliver Small Danish Hotels’ første hotel på den sydsjællandske ø Møn – kæden har dermed 76 hoteller, kroer, herregårde og slotte.

Hotel Residens Møen i Stege er netop kommet med om bordet hos Small Danish Hotels, der sidste måned blev udvidet med Skovshoved Hotel tæt på København med 22 værelser.

”Med samarbejde med Hotel Residens Møen lukker vi et hul på Danmarkskortet og styrker vores placering på Sjælland, hvor vi gerne vil være endnu stærkere. Med sin charmerende atmosfære og varme værtskab passer Hotel Residens Møen glimrende ind i vores koncept om hyggelige oplevelser i alle Danmarks kroge,” siger Jørgen Christensen, direktør i Small Danish Hotels.

Small Danish Hotels tæller i øjeblikket 76 mindst trestjernede hoteller, kroer, slotte og herregårde med samlet omkring 1.900 medarbejdere. 

I efteråret sagde Jørgen Christensen til STANDBY.dk, at medlemmerne af Small Danish Hotels har cirka 1,3 millioner årlige overnatninger på deres 4.000 værelser.

Hotel Residens Møen lægger til dagligt hus til ferie- og weekendophold i sine 31 værelser, hvoraf nogle har balkon og udsigt over Stege Bugt og Bøgestrømmen. Hotellet har både dobbeltværelser og hotellejligheder og –suiter samt restaurant.

Håber på større synlighed
Med det nye samarbejde med Small Danish Hotels håber hotelejer Christian Petersen at opnå bedre eksponering af Møn som feriedestination både i Danmark og i Europa.

”Ved at indgå samarbejde med Small Danish Hotels håber vi at kunne sætte en streg under Møn som feriedestination på lige fod med andre populære danske turistmål som Skagen, Bornholm og Vestkysten. Vi håber, at det nye samarbejde kan gøre os klogere på hotelbranchen med gode netværk og mulighed for sparring,” siger hotelejer Christian Petersen.

Han købte og istandsatte hotellets bygninger i 2014 sammen med sin hustru, inden de åbnede Hotel Residens Møen to år senere.

Small Danish Hotels er i øvrigt med i det verdensomspændende samarbejde af privatejede hoteller, Global Alliance of Private Hotels, med cirka 1.000 hoteller i over 80 lande.

Relaterede artikler:

Godt år for Small Danish Hotels

Danske hoteller bliver mere synlige i Australien

Aalborg-hotel bliver dobbelt så stort