Ebeltoft Strand skal omdøbes til Langhoff & Juul Strandhotel og være et boutiquehotel. Pressefoto.

Nye ejere omdanner strandhotel til boutiquehotel

Ejerne af Aarhus-restauranten Langhoff & Juul overtager hotellet Ebeltoft Strand, der skal ommøbleres til et boutiquehotel når det er klar til april. Hotellet har plads til 400 personer.

Teamet bag Aarhus-restauranten Langhoff & Juul, der også har gourmetrestauranten Ghrelin i Aarhus, har købt hotellet Ebeltoft Strand, skriver Lokalavisen Suddjurs. Der oplyses ikke nogen salgspris.

“Med åbningen af Langhoff & Juul hotellet ønsker vi at skabe en endnu stærkere udehjemme følelse hos vores gæster og tage Langhoff & Juul oplevelsen til et nyt niveau,” siger ejerne, Jonas Langhoff, Carsten Lundberg og Søren Stensdal, i en pressemeddelelse.

De nye ejere lover uformelle rammer, en afslappet atmosfære og selvfølgelig en Langhoff & Juul-restaurant, når holdet bag den århusianske restaurant åbner Ebeltoft Strand med et helt nyt koncept: Boutique Hotel og restaurant.

Hotellet Ebeltoft Strand ligger blandt andet tæt på en af Djurslands største turistattraktioner, fregatten Jylland.

Plads til 400 gæster
Der bliver plads til 400 gæster på hotellet, til større selskaber og til besøg i flere dage. Hotellet har både egentlige hotelværelser og hotellejligheder.

”Ved at tilbyde overnatninger, weekendophold, bryllupper og konfirmationer kan vores gæster nyde Langhoff & Juul stemningen i endnu flere sammenhænge, lyder det fra hotellets nye ejere, der tilføjer

“Vi vil skabe uformelle rammer og en afslappet atmosfære med smagfuldt indrettede suites i Langhoff & Juul-stil, der er både unikke og personlige. Hotellet får også en hyggelig pejsestue og en stemningsfuld bar, hvor gæsterne kan slappe af og hygge sig. Og selvfølgelig en Langhoff & Juul restaurant som vi kender den,” oplyser de nye ejere i pressemeddelelsen og tilføjer:

Interiørforretningen ‘Utzon interiør’ får egen butik på hotellet inspireret af internationale high-end hoteller rundt om i verden.

Relaterede artikler:

Djursland vil have flere mødeturister

Nye medlemmer hos Danhostel

Energisk hoteldirektør runder 50