- STANDBY.dk - https://checkin.its-umbraco.dk -

Kendt hotelprofil tilbage i Danmark

”Jeg sagde op hos Hilton mens legen var god. Det var en hård og svær beslutning, for min familie og jeg har haft over fire skønne år med Hilton på Phuket og i Sydney – at jeg stoppede har bestemt intet med Hilton at gøre; de tilbød andre jobs i Australien og i Stillehavsregionen,” siger 39-årige Jens Frank-Mikkelsen til STANDBY.dk og tilføjer:

”Men tidspunktet var kommet, hvor vi bare ville tilbage til vores hjemland. Både mine og min hustrus forældre er stadig fulde af energi og dermed kan vi og vores to børn også have mange gode år sammen med dem.”

Efter han havde sagt sin stilling op hos Hilton i Sydney blev Jens Frank-Mikkelsen yderligere tre måneder på hotellet i den centrale del af byen. ”Vi var meget glade for Sydney, men kom i familien til den konklusion, at hvis vi ikke tog hjem nu, ville vi måske aldrig komme hjem til Danmark. Ved at komme hjem nu kan børnene også komme i dansk skole og slå rødder,” siger han.

Vil gerne være hotelchef
Jens Frank-Mikkelsen vender ikke hjem med et tilbud om et nyt job. ”Jeg har ikke noget konkret, men lad og se hvad der sker. Nu er jeg hjemme – og vil naturligvis meget gerne blive i hotelbranchen, så lad se, om der for eksempel ikke kommer en hotelchefstilling; jeg er åben for forslag – også på områder uden for hotelbranchen. Jeg har selvfølgelig netop aktiveret mit netværk, men lige nu er jeg ikke aktivt i gang med at kigge efter et nyt job,” siger han.

Mens han ikke har noget nyt arbejde at vende hjem til, er det anderledes for hustruen, Signe. Hun arbejdede for det danske smykkefirma Ole Lynggaard i Sydney og er blevet tilbudt job på dets hovedkvarter i Hellerup nord for København.

Fra rejseleder til hoteldirektør
Jens Frank-Mikkelsen stammer fra Vestjylland og kom i kontakt med rejsebranchen som rejseleder og senere destinationschef hos daværende Falke Rejser, der sidenhen blev opslugt af Danmarks fjerdestørste charterrejsebureau, Apollo.

Da han i 2000 vendte hjem til Danmark, stod Hilton Copenhagen Airport foran at åbne året efter. Her fik han job som receptionist, fulgt af flere år på det 5-stjernede hotels konference- og eventafdeling, hvor han senere blev manager og efterfølgende chef for området inden han blev salgsdirektør for hele hotellet.

I 2011 kom udnævnelsen til Director of Business Development – og i 2014 flyttede Jens Frank-Mikkelsen til Thailands største ø, Phuket, for at tiltræde tilsvarende stilling på Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa ved Karon Beach-området. Med var døtrene Ellen på 9 og Marie på 13 år samt hans unge hustru, Signe.

I sit job på Phuket havde Jens Frank-Mikkelsen det overordnede ansvar for blandt andet hotellets forretningsplan og indtjening herunder salg og marketing, grupper og MICE-området. Hilton har ni hoteller i Thailand, Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa er med sine 665 værelser og suiter kædens største i Sydøstasien.

Fra Phuket fortsatte Jens Frank-Mikkelsen og familien i 2014 til Sydney, hvor han også var Director of Business Development på det store Hilton-hotel. Ud over sine mange MICE-lokaler med plads til op til 3.000 mødedeltagere har hotellet i det centrale Sydney 579 værelser og suiter.

Relaterede artikler:

Farvel og tak på Hilton [1]

Hilton overvejer hotel i Aarhus [2]

Hilton atter til København [3]