Kasper Renström Østervig er køreklar som ny salgschef for Hertz i Danmark, her er han ved Danish Travel Awards sidste år, hvor Hertz landede førstepladsen. Foto: Michael Stub.

Hertz klar med ny salgschef i Danmark

Som led i omstruktureringer i ledergruppen hos biludlejningsfirmaet Hertz i Danmark er Kasper Østervig rykket op som salgschef. Hertz fik tidligere på måneden også ny direktør i Danmark.

Kasper Renström Østervig, der de seneste år har været chef for relationer til rejsebranchen og firmakunder hos Hertz i Danmark, er blevet ny salgschef for biludlejningsfirmaet, hvor han afløser svenske Niklas Nyreröd.

Tidligere i denne måned blev Martin Peick-Kristensen ny direktør i Danmark for Hertz Danmark.

I sit nye job bliver Kasper Østervig som salgschef også del af ledergruppen i Danmark. Det var fredag ikke muligt at træffe Kasper Østervig, men i en pressemeddelelse siger han: ”Jeg glæder mig meget til at være en større og mere direkte del af at få sat strategien for endnu tættere relationer og samarbejde med firmaer, rejsebureauer og partnere i Danmark.”

Den nye salgschef er uddannet jurist – og har været hos Hertz i 18 år. Kasper Østervig begyndte i Servicecentret og har siden arbejdet som servicecenter manager, været key account manager og senest gennem tre år haft titlen som Head of Travel Industry & Commercial.

Kasper Østervig og det danske salgsteam har haft en afgørende rolle for at Hertz sidste år vandt prisen som ”Danmarks bedste biludlejningsselskab” ved Danish Travel Awards.

Gult blod
”Der løber gult (Hertz’ firmafarve, red) blod i årene hos mig, og det er vigtigt at fokusere på vækst for Hertz Danmark, og herunder gøre brug af vores meget stærke brand og netværk globalt og ikke mindst nordisk,” siger Kasper Østervig og tilføjer:

”Vi blev valgt ved en Epinion-undersøgelse som Danmarks Bedste Biludlejningsselskab i 2018 ved Danish Travel Awards, og vi skal sikre os endnu bedre og tættere relation til alle vores kundesegmenter, uanset om man er privatkunde, erhvervskunde, rejsebureau eller partner.”

“Vi skal lytte til vores kunders ønsker og behov. Derfor er det meget vigtigt for mig, at medarbejderne føler de er med i bilen, og ikke mindst hvorfor de er med i bilen, og dette skal vi opnå ved fokus på forståelse, dialog og beslutningstagning. Heraf kommer nemlig den afledte effekt, som vores kunder mærker: Danmarks Bedste Biludlejningsselskab,” siger Kasper Østervig i pressemeddelelsen.

Ny dansk ledergruppe
Den nye ledergruppe for Hertz Danmark består nu af Martin Peick-Kristensen som administrerende direktør, driftsdirektør Kenneth Sørensen Tillisch, chef for operations, Jakob Larsen, markedschef Anders Tärnell og altså salgschef Kasper Renström Østervig.

I Danmark har Hertz sammen med konkurrenterne Avis, Enterprise og Sixt cirka en tredjedel af det danske marked, Danmarks største biludlejer, Europcar, har ligeledes en tredjedel, mens den sidste tredjedel er hos lokale biludlejere i Danmark.

Selve Hertz Corporation kunne sidste år fejre 100 års jubilæum. Det blev grundlagt i Chicago af Walter L. Jacobs i 1918 med en håndfuld af den berømte Ford Model T. I 1923 blev selskabet købt John D. Hertz, der omdøbte det til Hertz Drive-Ur-Self System.

Relaterede artikler:

Hertz skifter direktør i Danmark

Ny salgsdirektør klar bag rattet

Rejsebranchen til stor USA-workshop