Nyheder fra Airlines

I DAG OM MAERSK AIR, ICELANDAIR OG AUSTRIANFra 8. maj indsætter Maersk Air fra København en ekstra afgang om lørdagen til Nice og Athen. Derved får selskabet seks ugentlige afgange mellem København og Nice samt otte ugentlige afgange til Athen.
For at få plads i trafikprogrammet til de to ekstra afgange til Nice og Athen, er åbningen mellem København og Las Palmas på Gran Canaria udskudt til 2. oktober. “Der har ikke været stor efterspørgsel på Gran Canaria i sommerperioden – derfor anvender vi flyet til Nice og Athen, hvor kunderne har et stort ønske om en ekstra lørdagsfrekvens,” siger Maersk Airs adm. direktør, Finn Øelund.
Kunder med billet eller reservation og afrejse inden d. 2. oktober til og fra Gran Canaria tilbydes alternativ transport.ICELANDAIR GØR ORLANDO TIL HELÅRS-DESTINATION
Icelandair har siden starten af sommerprogrammet gjort Orlando i Florida til en helårsdestination – hver uge med to afgange.
Icelandair fik i alt syv nye destinationer med sommerfartplanen – foruden Orlando også Helsingfors, Madrid, Zürich, München, Hamborg og Berlin.
Fra København til Island har Icelandair i snit 25 ugentlige afgange i sommerfartplanen.VAGN SØRENSEN FORMAND FOR CODAN
Austrian Airlines’ koncernchef, Vagn Sørensen, blev på det engelsk-ejede danske forsikringsselskab Codans generalforsamling i denne uge valgt som ny bestyrelsesformand.
Vagn Sørensen har været medlem af Codans bestyrelse siden 1999 – han er også i bestyrelsen for bl.a. IHI (International Health Insurance) Danmark, Wiens Fondsbørs og samt formand for den internationale luftfartsorganisation AEA.

Skrevet af