(DK) Butikschef til FDM TRAVEL i Lyngby

VIL DU VÆRE BUTIKSCHEF I DANMARKS BEDSTE FERIEREJSEBUREAU?

Er du en god sælger og ønsker du at supplere din salgserfaring med ledelse eller er du allerede en dygtig leder med et solidt kendskab til rejsebranchen? Elsker du selv at rejse og opleve verden, brænder du for at sælge og har du et stærkt kundefokus?
Så er du måske vores nye butikschef i rejsebureauet i Lyngby.

Vi er specialister i at arrangere kør-selv ferier i hele verden med fokus på oplevelserne undervejs, og til vores rejsebureau i Lyngby søger vi en ny butikschef, der kan være med til at opfylde dette.

OM JOBBET

Som vores nye butikschef bliver dine primære opgaver at gå forrest og sælge individuelt pakkede rejser samt at lede teamet på en motiverende og inspirerende måde. Du får ansvar for medarbejderne i butikken, for det daglige salg og kundepleje samt opfølgning på disse ansvarsområder.

Teamet i Lyngby består af 7 medarbejdere, der alle arbejder tæt sammen om at yde vores meget forskellige kunder en personlig og individuel service. Gennem din positive og inspirerende ledelsesstil skal du være med til at sikre, at teamet fortsat leverer gode resultater og udvikler vores høje kundetilfredshed og -loyalitet.

Vi er specialister i kør-selv rejser i Europa, USA, Australien, New Zealand og Sydafrika og sammen med dit team kommer du også til at varetage alle dele af salgsprocessen fra kundemøder, udarbejde fyldestgørende tilbud samt opfølgning på tilbud.

Du skal være indstillet på at arbejdstiden kan være varierende i forhold til vores højsæson, og derudover indgår vagter på lørdage.

OM DIG

Det er afgørende for os, at du har et brændende engagement for rejser og gennem dine egne rejseerfaringer har en omfattende viden om forskellige rejsemål – og naturligvis gerne om vores primære indsatsområder.

Derudover er det vigtigt, at din ledelsesstil er motiverende og inspirerende. Du er initiativrig, men evner samtidig at prioritere opgaverne og har viljen til at skabe resultater for dig selv og helheden. Du er selvstændig og kan træffe egne beslutninger, argumentere og føre dem ud i praksis. Endelig er det vigtigt, at du har en positiv indstilling og et godt humør.

VI FORVENTER DESUDEN, AT DU:

  • har en solid salgserfaring, og ambition om at få eller erfaring fra personaleledelse
  • har et stort drive, elsker at sælge, ser muligheder i stedet for begrænsninger, trives med at få et godt salg hjem og også i travle perioder yder en god service
  • bidrager og inspirerer til teamets og den enkelte medarbejders resultater og udvikling
  • gerne har en uddannelse og erfaring inden for rejsebranchen
  • har god flair for IT
  • er god til at formulere dig på dansk – både skriftligt og mundtligt

VI TILBYDER

Du får et spændende og varieret job, som leder af et engageret team. Vi har et spændende og uformelt arbejdsmiljø med store frihedsgrader. Vi arbejder performancebaseret – og så kan vi bare godt lide at have det sjovt. Vi tilbyder en løn, der matcher dine kvalifikationer, en attraktiv bonusmodel, pensionsordning, sundhedsforsikring og selvfølgelig medlemskab af FDM. Og i tillæg hertil en god sparring og udvikling sammen med vore andre butikschefer.

YDERLIGERE INFORMATION

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte salgs- og indkøbschef Jesper Ewald på telefon 45 27 08 21.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Søg stillingen her.

Læs mere om FDM travel på www.fdm-travel.dk og om FDM på www.fdm.dk

OM OS
FDM travels rejsespecialister skræddersyr kør-selv rundrejser samt storby- og miniferier med og uden bil. FDM travel er ét af Danmarks største rejsebureauer og er kåret til bedste ferierejsebureau i 2012, 2014, 2015 & 2016.

Udløber: 20.02.2019