Nu er det igen nemt at flyve til New York, da Delta netop har genoptaget sin sommerservice med nonstop flyveruter fra København til John F. Kennedy lufthavnen i New York. I år har Delta tilføjet endnu flere videre forbindelser, så du hurtigt kan komme afsted til dit rejsemål i USA.

Delta genoptager nonstop flyruter til New York

Nu er det igen nemt at flyve til New York, da Delta netop har genoptaget sin sommerservice med nonstop flyveruter fra København til John F. Kennedy lufthavnen i New York. I år har Delta tilføjet endnu flere videre forbindelser, så du hurtigt kan komme afsted til dit rejsemål i USA.

Delta er tilbage i Danmark med genopstarten af den populære sommerservice mellem København og John F. Kennedy lufthavnen i New York. Ud over at give kunderne flere valgmuligheder for at flyve fra København til New York City vil flyselskabet også tilbyde mere end 60 videre forbindelser til destinationer over hele USA og de nærliggende områder. Ruten genåbnede den 24. maj.

Turister som flyver til den mest besøgte by i USA, kan finde adskillige ting at lave i New York, som ikke behøver at få Dankortet til at gløde. Aktiviteter som ikke koster alverden – eller noget som helst overhovedet – i “The Big Apple” kan for eksempel være: Gratis entre til det ikoniske Museum of Modern Art (MoMA) fredag aften, besøge parken The High Line, som er bygget langs et tidligere jernbanespor, spadsere gennem Central Park, gå over Brooklyn Bridge, nyde udsigten fra færgen til Staten Island og nyde Time Squares farvestrålende lys.

“At vende tilbage til København er et højdepunkt for Delta denne sommer, og vi ser frem til at kunne tilbyde kunderne over 3.000 ugentlige sæder mellem Danmark og USA gennem hele højsæsonen,” siger Roberto Loriatti, Deltas transatlantiske direktør.

“Vi tilbyder adskillige frynsegoder og bekvemmeligheder om bord for at gøre alle Deltas flyveture til en magisk start på vores kunders eventyr, også når de rejser på budget.” siger Roberto Loriatti.

Flyets nonstop-ture vil også lokke besøgende til Danmark, som i stigende omfang er en populær sommerferiedestination for amerikanske turister. Deltas fly vil tilbyde 226 ekstra sæder fra USA til København hver dag og på den måde give ekstra turismeindtægter til Danmark.

Send beskeder til dine venner med en kølig drink i hånden
Delta tilbyder et udvalg af rejseoplevelser fra København til priser, som passer til ethvert budget og enhver rejsestil. Flyene er af typen Boeing 767-300 og indeholder sæder, som kan ligges 180 grader ned med individuel adgang til midtergangen i Delta One og med sæder med ekstra benplads og mulighed for at læne sig tilbage i Delta Comfort+.

Som noget nyt i år kan Delta Ones kunder vælge deres måltid på forhånd. Hvis kunderne har noteret en e-mailadresse i deres booking, vil de modtage en e-mail tre dage før deres flyafgang, hvor de bliver bedt om at vælge, hvad de ønsker at spise.

Kunder som flyver i Main Cabin kan nyde gratis måltider, vine, inklusiv Prosecco, øl, drinks, underholdning fra Delta Studio og prisvindende onboard-service. Alle kunder kan benytte sig af muligheden for at sende beskeder gratis via iMessage, Facebook Messenger og WhatsApp eller koble på højhastighedsnetværket for et lille gebyr.

Deltas nonstop fly fra København til New York-JFK faciliteres i et samarbejde med joint venture-partnerne Air France-KLM og Alitalia og er programsat som følger:

Delta har øget sin tilstedeværelse i New York City med over 65 procent gennem de sidste 10 år og opererer i dag med mere end 500 afgange i højsæsonen fra deres hubs i LaGuardia Airport og John F. Kennedy lufthavnen i New York- inklusiv mere end 200 daglige afgange fra JFK, hvor Delta og dets partnere ekspederer 43 internationale destinationer i 32 lande.

Kunder som ønsker at booke rejser på Deltas fly fra København til New York-JFK kan besøge delta.com eller kontakte deres lokale rejseagent.

Kontaktinformation
Morten Skøtt, Radius Kommunikation
Telefon: +45 23 29 12 11
Mail: msk@radiuscph.dk

Om Delta
Delta Air Lines er USA’s ledende flyselskab på globalt plan i forhold til produkter, services, innovation, reliabilitet og kundeoplevelser. Flyselskabet er drevet af 80.000 mennesker rundt i hele verden, og Delta investerer løbende milliarder i dets ansatte, som går til at forbedre flyrejseoplevelsen og generere industri-ledende afkast til investorerne. Med hovedkvarter i Atlanta tilbyder Delta mere end 5.000 daglige afgange og helt op til 15.000 associerede afgange blandt andet som del af den førende SkyTeam alliance, af hvilken Delta er et stiftende medlem. Flyselskabet ekspederer næsten 200 millioner mennesker hvert år og tager kunderne til mere end 300 destinationer i over 50 lande. I samarbejde med alliancepartnere betjener Delta vigtige hubs og nøglemarkeder i lufthavne beliggende i USA og over hele verden. Mere om Delta kan findes på nyhedskanalen Deltas News Hub samt på delta.com via @DeltaNewsHub på Twitter og på Facebook.com/delta.