Dansk hotel i kapløb om international hæderspris

Det er 12. år i træk, at 800 beslutningstagere skal kåre verdens bedste hoteller i ti kategorier, hvor vinderen får en såkaldt Hospitality Awards.

”Indstillingen af Crowne Plaza er udtryk for hotellets indsats for at være klimavenligt hotel med et ekstremt lavt energiforbrug bl.a. ved hjælp at anvendelsen af sol- og vindenergi. Vi er glade og stolte af, at Crowne Plaza er nomineret til Hospitality Awards. Uanset om vi vinder eller ej, motiverer det os til at fastholde og udbygge arbejdet med vores klima- og miljøvenlige indsats,” siger hotellets adm. dir. Allan L. Agerholm.

 

Den internationale prisuddeling er indstiftet for bl.a. at virke som inspiration til at løfte hotelbranchens kvalitets- og serviceniveau og sikre innovation.

 

21. november i Paris løftes sløret for, hvilke af de nominerede hoteller, der løber med sejren i kategorierne. MKG Group, som har indstiftet prisen, er marketingspecialister indenfor turistindustrien.

 

Crowne Plaza i Ørestaden er eneste hotelbygning i Danmark, som er EU Green Building Certificeret/Lavenergi klasse 2 certificeret samt CO2-neutral – bygningens energiforbrug kommer fra vindmøller. Hotellet har Nordeuropas største bygningsintegrerede solcellepark med 2.500 m2 solceller samt verdens første grundvandsbaserede køle- og varmeanlæg, oplyser hotellet.

Hotellets ansatte kommer fra over 20 lande. Hotellet tager hensyn til, at personer, der traditionelt har vanskeligt ved at få arbejde, kan få job på hotellet.

 

Skrevet af redaktionen