Danish Travel Awards 2014 flytter til Billund

DTA-vinderne i 2013.

DTA-vinderne i 2013.

VOR EGEN VERDEN: Stand By og Billund Lufthavn går sammen om årets store prisuddeling i den danske rejsebranche.

Alle sejl sættes til når rejsebranchens største begivenhed, Danish Travel Awards, den 8. oktober har gallaaften i Billund Lufthavn, der i år fejrer sit 50. års jubilæum.

Stand By  uddeler i år årets rejsepriser, Danish Travel Awards, for 20 gang. Det kommer ikke til at gå stille af.

Billund Lufthavn omdanner simpelthen en flyhangar til et imponerende festlokale for de mange indbudte fra rejsebranchen. Arrangementet er samtidig led i fejringen af Billund Lufthavns 50-års jubilæum, der gennem dette år markeres med mange aktiviteter i lufthavnen.

En stor del af Stand Bys gæster flyver fra Københavns Lufthavn til Billund med charterfly. Desuden inviterer Billund Lufthavn gæster fra ind- og udland, således at der i alt forventes ca. 550 deltagere.

Det store festlige program bindes atter i år sammen af vært på TV 2 Nyhederne, Cecilie Beck, som også overrækker de 18 priser.

Danish Travel Awards har været holdt siden 1994 og blev også i 2005 afviklet i Billund Lufthavn. De 18 priser spænder vidt fra ’Bedste Charterrejsebureau’ og ’Bedste Biludlejningsselskab’ til ’Bedste Hotelkæde’ og ’Bedste Flyselskab’ osv.

Det er rejsebranchen selv og kunderne, der udpeger vinderne, så det er prestigefyldt hæder, der kæmpes om. Det er arrangørerne meget bevidste om og har som mål at skabe en seriøs, men samtidig festlig begivenhed.

Prisuddelingen har de seneste år været holdt i Cirkusbygningen i København.