Grønland jagter flere turister

Et fald i turiststrømmen på 7% i årets første halvår får nu Grønlands Turistråd til at intensivere sin markedsføring; men ikke kun overfor det danske marked, som står for 80% af de ca. 30.000 årlige turister på verdens største beboede isterning.“Vi vil uden at glemme Danmark gøre mere ud af bl.a. det tyske og engelske marked,” siger Peter Bastrup, marketingchef for Grønlands Turistråd i Danmark, og fortsætter:
“På det primære danske marked fortsætter og styrker vi i januar kampagnesamarbejdet med Grønlands Rejsebureau, Profil Rejser, Topas, Albatros samt Air Greenland og Arctic Umiaq Line.”
Grønland har også fokus på at tiltrække turister via Island – ved bl.a. at bruge Icelandairs flyvninger fra USA og Europa. Fra Reykjavik kan der nemlig om sommeren flyves direkte til Narsarsuaq; ruten drives af Air Iceland (ikke at forveksle med Icelandair) og med færøske Atlantic Airways som teknisk operatør.NYT GRØNLANDS PROGRAM FRA PROFIL
I øvrigt har Profil Rejser netop udsendt sit nye Grønlands-program. Danmarks største turoperatør, hvis produkter sælges af 300 rejsebureauer landet over, anbefaler at opleve Grønland fra vandsiden gennem samarbejdet med netop Arctic Umiaq Line.DEN RIGTIGE HJEMMESIDE-ADRESSE TIL GRØNLANDS TURISTRÅD
I det nye nummer af Take Off kommer vi for skade at give den gamle web-adresse til Grønlands Turistråd; den korrekte er: greenland.comI øvrigt er Grønlands Turistråd, Færøernes Turistkontor og Islands Turistråd netop flyttet sammen på Strandgade 91 i København K. Grønlands Turistråd har dette nye hovednummer: 33 83 38 80.
Og Islands Turistråd forventes snart at sætte navn på lederen af sit tredje turistkontor, netop det i København – i forvejen har Islands Turistråd kontorer i Frankfurt og New York.De tre sammenflyttede turistråd i København planlægger at indbyde rejsebranchen til housewarming efter nytår.

Skrevet af