Ny direkte-rute fra Kastrup til London City

Forretningslivet får det langt nemmere, når Sun Air of Scandinavia åbner en direkte rute fra København til London City: lufthavnen ligger så tæt på Londons finanscenter, at det kun tager fem til ti minutter med tog at nå frem til centrum.

”Vi har haft London City i kikkerten i flere år. Vi har blot ventet på det rette tidspunkt og den rigtige flytype” siger selskabets direktør, Niels Sundberg.

Flyruten etableres i samarbejde med British Airways. Ruten, der starter op den 31 oktober, betjenes med Sun Airs nye Dornier 328 fly. Der åbnes samtidig mulighed for at kombinere billetten med de seks afgange som British Airways i forvejen har til London Heathrow.

”Med den nye rute imødekommer vi et længe næret ønske fra den finansielle sektor i både Danmark og England om en direkte rute mellem København og London City” fortsætter Sundberg.

Med den nye rute øges konkurrencen på ruteflyvning mellem København og London yderligere. I forvejen flyver SAS, British Airways, Maersk Air, EasyJet og Varig fra København til henholdsvis Heathrow, Gatwick og Stansted. Desuden har Ryanair to daglige afgange mellem Malmø og den engelske hovedstad. Ingen af disse selskaber flyver dog på den centralt beliggende London City Airport.

Skrevet af