Vi er stolte og glade

Man skal virkelig gøre sig fortjent til en miljøpris, når man holder fest på Nordeuropas mest miljørigtige hotel, Crowne Plaza Towers i København. Alt er miljørigtigt på det hotel. Derfor var der også ekstra spænding om, hvem der ville få Miljøprisen ved Danish Travel Awards i aftes.



Komiteen bag den nye pris modtog 80 indstillinger og valgte at nominere fire. Nemlig værtshotellet samt Thomas Cook Airlines, biludlejning Sixt og Scandic Hotels. Alle med et prisværdigt miljøprogram.



I quick poll her på siden har læserne kunnet stemme om, hvem der skulle have prisen. Det har 1.295 gjort, og 49 procent har på førstepladsen valgt Thomas Cook Airlines.



Det skete netop på dagen, da flyselskabet lancerede verdens første økologiske uniformer. Det gælder som de første uniformsdele slips og tørklæder, fremstillet af 100 procent ren silke og farvet uden brug af sundhedsskadelige kemikalier og blegemidler.



Indenfor en periode på to år vil alle uniformsdele være fremstillet af økologisk materiale.



Men nok så væsentligt på ti år har selskabet reduceret brændstofforbruget med 22 procent og affaldsmængden er nedsat med 75 pct.


Skrevet af