10 år med Hilton Copenhagen Airport

Ganske få medarbejdere har været med hele vejen på Hilton Copenhagen Airport, men blandt de, der kunne fejre 10-års jubilæum med hotellet, er bl.a. den nuværende salgsdirektør, Jens Frank-Mikkelsen

 

Hilton Copenhagen Airports direktør, den fjerde i rækken, er den 44-årige ”veteran” fra den berømte hotelkæde, Claus Steiner (foto). Han afløste Allan Agerholm, som forlod direktørstolen for at stå for 4-stjernede Crowne Plaza-hotel i Ørestaden under Inter-Continental kæden.

 

Claus Steiner har været 20 år hos Hilton – han kom til København fra job som hotelchef for Hilton i Wien.

 

”Hilton Copenhagen Airport er stadig et flagskib blandt Hiltons lufthavns-hoteller,” siger Claus Steiner til takeoff.dk

 

At Hilton Copenhagen Airport har en høj stjerne i rejsebranchen viser bl.a. det faktum, at hotellet nærmest har ”patent” på prisen som Bedste Hotel i hovedstadsregionen ved Danish Travel Awards. Senest i fjor.

 

Hilton Copenhagen Airport er eneste Hilton i Danmark – der er to i Sverige, tre i Finland og et i Island.

 

”Udover vi udlejer ca. 100.000 værelser om året, har vi også årligt ca. 300.000 til møder og receptioner – uden at de overnatter på vores 382 værelser,” siger Claus Steiner og tilføjer:

 

”Hilton Copenhagen Airport skal fortsat beholde sit fokus og gøre mere end forventet,” siger Claus Steiner, der tilføjer: ”2010 blev et meget godt år. Finansielt klarede vi os godt, vi havde tilfredse ejere (Københavns Lufthavn, red), Hilton, gæster og ansatte.”
 
Hotellet i Københavns Lufthavn ejes af lufthavnen, der har givet Hilton en over 20-årig managementkontrakt.

 

Hilton har pt. ingen planer om et hotel i down town København, siger Claus Steiner.

Skrevet af Henrik Baumgarten